Zoekt u een Glaszetter die alles voor u regelt?

Klusbedrijf Alfa totaalbouw heeft de specialisten die u zoekt. In de jaren die wij al werkzaam zijn in de particuliere bouw, hebben wij vele uitdagingen mogen oppakken met allerlei soorten glaswerk. Het zetten van dubbel glas, of het zetten van 3 dubbel glas is een wezenlijk verschil.

Er is rekening te houden met de dikte van het glas en ook het gewicht van het glas. Als professioneel glaszetter kunnen we de inschatting maken hoe uw ramen, ruiten en glazen op maat worden gemaakt met behoud van de kwaliteit.

Kiest u voor isolatieglas of voor HR glas?

Hr glas, of ook wel hoog rendement glas genoemd, is glas dat geoptimaliseerd is om de isolatie van uw huis te bevorderen. Met folie lagen wordt de weerkaatsing van warmte verhoogd en de warmte van de andere kant binnen gelaten.

Isolatie glas doet dit ook Maar is meer gefocusd op de isolerende werking van stilstaande lucht. Tegenwoordig is deze methode in dubbel glas en 3dubbel glas te verkrijgen. Het nadeel kan wel zijn dat er vocht in het dubbel glas kan komen. Gelukkig is dit wel te repareren.

Wij hebben ruimer ervaring in het zetten van:

  • Dubbel glas
  • Hr glas
  • Glazen deuren
  • Veiligheids glas
  • Monumentaal glas
  • Enkel glas
  • Mat glas

Bent u op zoek naar meer informatie over verschillende soorten glas? Neem dan gerust contact met ons op dan kunnen wij u er meer over vertellen.

Het vervangen of repareren van Glaswerk of Kozijnen.

Is uw dubbel glas lek geraakt? Of heeft u nog steeds last van de kou die van de ruiten komt? Alfa totaalbouw kan u daarbij helpen. Als u op tijd erbij bent kunnen wij lek dubbel glas nog “ont-misten” en repareren. Als dat niet mogelijk is kunnen wij u een vrijblijvende offerte geven voor het vervangen van uw raam.

Natuurlijk zorgen wij er voor dat het vervangen van uw raam en/ of kozijn zo snel mogelijk en afgeschermd gebeurt. Zodat er zo min mogelijk warmte verloren gaat.

Wij komen gratis bij u langs om uw probleem te bekijken en u te adviseren hoe u het beste plan van aanpak opstelt. Neem contact op om een afspraak te maken.

Neem contact op

Aanbouw en Uitbouw Utrecht