Houten kozijnen

Als aannemer in Utrecht plaatsen wij houten kozijnen, volledig op maat en naar uw wens. Of het nu gaat om een enkel kozijn of juist meerdere kozijnen, wij plaatsen houten kozijnen van de beste kwaliteit.

Alfa Totaalbouw Specialiseert zich op:

  • Renovatie van houten kozijnen
  • Reparatie van houten kozijnen. 
  • Houten kozijnen in nieuwbouw of uitbouw.
  • Deuren met kozijnen.
  • Houten deurposten

Houten kozijnen op maat

Omdat geen raamopening hetzelfde is levert Alfa Totaalbouw houten kozijnen op maat. Al onze houten kozijnen worden gemonteerd door ons ervaren kozijn specialisten.

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in het plaatsen en vervangen en repareren van houten kozijen. Met onze ervaring staat service en kwaliteit staan in al onze werkzaamheden hoog in het vaandel.

Graag geven wij u een passend advies over de werkzaamheden die wij voor u kunnen verichten. Alfa Totaalbouw is makkelijk en snel te bereiken via het onderstaande contactformulier. Vul deze in en wij zullen binnen 2 dagen contact met u opnemen om een afspraak te maken om uw project persoonlijk te bespreken.

Neem contact op

Houten Kozijnen

Liever metalen kozijnen?

Kozijnen kunnen ook van metaal gemaakt worden. Stalen kozijnen zijn heel stevig en erg duurzaam. Alleen kan een stalen kozijn een aardig gewicht hebben. Daarom heeft aannemer utrecht er ook kozijnen van aluminium beschikbaar. Zo heeft u toch een stevige constructie en het gewicht is aanzienlijk lager. 

Alluminium kozijnen hebben ook als voordeel dat deze veel lastiger open te forceren zijn. Dit heeft een goed effect op de veiligheid van uw woning of bedrijf. De kozijnen kunnen in alle kleuren gelevert en gemonteerd worden. 

Wilt u meer informatie? of een prijs weten voor stalen of aluminium kozijnen? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren en informeren over de verschillende soorten metalen kozijnen.