Renovatie en restauratie

Alfa Totaalbouw is een aannemersbedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Of het nu gaat om het renoveren van uw badkamer, keuken of toilet, wij zorgen ervoor dat de verbouwing tot in de puntjes verzorgt word.

Ook voor de vervanging van uw houten kozijnen en/of kunststof kozijnen en de plaatsing van deuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag een passend advies over de mogelijkheden die er zijn.

Alfa Totaalbouw heeft ook al menig restauratie aan kozijnen, deuren en zelfs aan monumentale panden uitgevoerd.

Meer ruimte in uw huis door een aanbouw of uitbouw

Er komt een moment dat uw woning klein begint aan te voelen. U kunt er voor kiezen om te verhuizen, maar dat is vaak een grote onderneming. Alfa Totaalbouw biedt u de oplossing. Wij verzorgen een aanbouw of uitbouw aan uw woning waardoor u meer ruimte schept. U kunt bijvoorbeeld denken aan een serre maar ook een verlenging van bijvoorbeeld uw woonkamer of keuken behoord tot de mogelijkheden.

Bij het maken van een aanbouw houden wij alle wettelijke eisen in acht en geven wij u advies op maat omtrent de beste materialen en over hoe u de uitbouw het beste kunt onderhouden.

Om u een passend advies te geven over de mogelijkheden adviseren wij u het onderstaande contactformulier in te vullen. Binnen 2 dagen zullen wij contact met u opnemen om uw project persoonlijk te overleggen.

Neem contact op

Aanbouw en Uitbouw Utrecht