Aannemer in Houten

U wilt graag uw woning of bedrijfspand verbouwen, maar u heeft 2 linker handen. U kunt het wel, maar heeft weinig zin of tijd om de werkzaamheden te voltooien? U zoekt gewoon eenintegere en service gerichte aannemer in Houten? Neem dan contact op met Alfa Totaalbouw, uw aannemer in Houten.

Aannemer in Houten

Voor de grote klus in Houten

Alfa Totaalbouw is een allround aannemersbedrijf dat van alle markten thuis is. Vanwege de expertise die we in de loop der jaren hebben opgebouwd hebben wij kennis in huis op elk vlak van het bouwen en verbouwen in en om de woning. Of het nu gaat om het verlengen van de woonkamer of bijkeuken of het installeren van een nieuwe keuken, wij hebben de kennis en expertise om het te realiseren.
Aannemer in Houten

Keurmerk voor kwaliteit en duurzaamheid

Omdat kwaliteit en duurzaamheid van onze producten en diensten bij ons hoog in het vaandel staan, hebben wij ons aangesloten bij de VKG, Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie. Wij voldoen aan alle strenge eisen die zij stellen aan hun leden. Ook hebben wij een SKG KOMO keurmerk ontvangen. Dit laat nog meer zien hoe belangrijk de kwaliteit van onze producten en diensten is.
logo-skg logo-verenigingkunstofgevelelementenindustrie

Voor de kleine klus in Houten

Ook voor het kleine kluswerk bieden wij alles wat u nodig heeft. Het plaatsen van dakramen, aanleggen van verlichtingvoegen van schoorstenen, het is voor ons bekent terrein.

Wij verzorgen volledige nieuwbouw projecten en renovatiewerk. Wij zijn een open organisatie en maken graag heldere afspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We nemen vooraf uw wensen door en zetten dit om in een duidelijk plan, dit zodat iedereen weet hoe het er te alle tijden voor staat. Neem daarom ook gerust contact met ons op: 030-6771478.

 

kozijn8.jpg