Aannemer in Maarssen

Van het Aanleggen van riolering tot het plaatsen van eenzinken dakgoot, Alfa Totaalbouw is de aannemer in Maarssen die het voor u bouwt. Met expertise in verschillende facetten van het bouwen en verbouwen, zoals; timmerwerk, loodgieterswerk, installatiewerk, metselwerk, elektriciteitswerk en al het kluswerk.

Voordat wij een opdracht aannemen gaan wij met u om tafel. Wij bespreken uw wensen en zetten deze wensen om in een mooie verbouwing. Omdat wij alle expertise in huis hebben hanteren wij korte lijnen, wilt u tussentijds nog eventueel dingen wijzigen, dan kunt u ons gewoon aanspreken.

Kluswerk in en om uw woning in Maarssen

Klussen in en om het huis is een hoop werk, en het kan ook een hoop tijd in beslag nemen. Alfa Totaalbouw knapt deze klussen graag voor u op, zodat u zich op andere taken kunt richten. Of het nu gaat om grote klussen zoals het vernieuwen van een toilet of badkamer of een kleine klus zoals het plaatsen van nieuwe kozijnen, u bent bij ons aan het juiste adres in Maarssen.

Keurmerk voor kwaliteit en duurzaamheid

Wij voldoen aan alle strenge eisen die zij stellen aan hun leden. Ook hebben wij een SKG KOMO keurmerk ontvangen. Dit laat nog meer zien hoe belangrijk de kwaliteit van onze producten en diensten is.

Kwaliteit en duurzaamheid, de speerpunten voor Aannemer Maarssen

Al onze verbouwingen en kluswerk voldoen aan de Europese wetgevingen. De materialen die wij gebruiken zijn duurzaam en makkelijk in het onderhoud. Tevens geven wij u tips over hoe u het beste onderhoud kunt plegen. Mocht u dat uit handen willen geven, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Wij hebben ook de nodige kennis in huis met betrekking tot het aanbrengen van geautomatiseerde aanpassingen in en om uw woning.
U kunt hierbij denken aan:

  • Intervalsysteem voor verlichting
  • Verlichting die automatisch weer uit gaat bij vertrek uit kamer
  • Automatische rolgordijnen
  • Andere energiebesparende opties

Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft, neem daarom gerust contact met ons op: 030-6771478.

Alfa Totaalbouw, uw aannemer in Utrecht!

Alfa Totaalbouw bestaat al sinds 1991. In de jaren is ons familie bouwbedrijf gegroeid tot een bouwonderneming die alle bouwwerkzaamheden uitvoert.