Over ons

Alfa Totaalbouw is een bouwbedrijf dat elke verbouwing kan uitvoeren. Wij zijn een echt familiebedrijf, waarbij Kobus Delil samen met zijn zoons Leon en Stefan (sinds 2000) als timmermannen aan het werk zijn. Louise, de vrouw van Kobus verzorgt de administratie met veel plezier. We bestaan sinds 1991.

Maar wij kunnen u daar natuurlijk veel over vertellen, maar willen u graag uitgevoerde werken laten zien.

Hier kunt u in het fotoalbum een aantal van door ons uitgevoerde werken bekijken. Graag maken wij na het zien hiervan een offerte voor uw bouwwerkzaamheden. Vragen? Heeft u na het zien van de hiernaast geplaatste foto’s vragen. Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wij voeren alle bouwwerkzaamheden uit, en maken daarvoor graag een offerte op maat. Als u op zoek bent naar kunststof bent u ook daarvoor bij Alfa Totaalbouw aan het goede adres.

Renovatie en restauratie

Alfa Totaalbouw is een aannemersbedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Of het nu gaat om het renoveren van uw badkamer, keuken of toilet, wij zorgen ervoor dat de verbouwing tot in de puntjes verzorgt word.

Ook voor de vervanging van uw houten kozijnen en/of kunststof kozijnen en de plaatsing van deuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag een passend advies over de mogelijkheden die er zijn.

Alfa Totaalbouw heeft ook al menig restauratie aan kozijnen, deuren en zelfs aan monumentale panden uitgevoerd.

Uw partner in verbouwen

Om u een passend advies te geven over de mogelijkheden adviseren wij u het onderstaande contactformulier in te vullen. Binnen 2 dagen zullen wij contact met u opnemen om uw project persoonlijk te overleggen.

Meer ruimte in uw huis door een aanbouw of uitbouw

Er komt een moment dat uw woning klein begint aan te voelen. U kunt er voor kiezen om te verhuizen, maar dat is vaak een grote onderneming. Alfa Totaalbouw biedt u de oplossing. Wij verzorgen een aanbouw of uitbouw aan uw woning waardoor u meer ruimte schept. U kunt bijvoorbeeld denken aan een serre, maar ook een verlenging van bijvoorbeeld uw woonkamer of keuken behoord tot de mogelijkheden.

Bij het maken van een aanbouw houden wij alle wettelijke eisen in acht en geven wij u advies op maat omtrent de beste materialen en over hoe u de uitbouw het beste kunt onderhouden.

Alfa Totaalbouw, uw aannemer in Utrecht!

Alfa Totaalbouw bestaat al sinds 1991. In de jaren is ons familie bouwbedrijf gegroeid tot een bouwonderneming die alle bouwwerkzaamheden uitvoert.