Aannemer in Nieuwegein

U bent op zoek naar een aannemer in Nieuwegein? Dan bent u bij Alfa Totaalbouw aan het juiste adres. Wij zijn de expert bij uitstek op het gebied van bouwwerk en renovatiewerk in Nieuwegein en omstreken en wij verzorgen duurzaam en kwalitatief goed werk. Met jarenlange ervaring zijn wij de aannemer die u zoekt voor al uw bouw- en verbouw-werkzaamheden. Of het nu gaat om timmerwerk of loodgieterswerk, wij voorzien u van alles wat u nodig heeft.

Voor de grote klus in Nieuwegein

In de loop der jaren zijn de wettelijke gestelde eisen aan een woning veel veranderd en helaas is het niet mogelijk om altijd met de tijd mee te gaan. Wij zijn de aannemer in Nieuwegein die al uw kluswerk oppakt.

Of het nu gaat om gevel-werk dat gerenoveerd moet worden of een gehele elektrische installatie of verdeelkast die vervangen dient te worden, Alfa Bouw voldoet aan alle eisen en normen die gelden in Europa. Samen met u kijken we naar de juiste oplossing, uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal.

Keurmerk voor kwaliteit en duurzaamheid

Wij voldoen aan alle strenge eisen die zij stellen aan hun leden. Ook hebben wij een SKG KOMO keurmerk ontvangen. Dit laat nog meer zien hoe belangrijk de kwaliteit van onze producten en diensten is.

haydnlaan 20

Uitbouwen aan uw woning

Of het nu gaat om een grote verbouwing of een kleine verbouwing. Wij zijn uw aannemer in Nieuwegein. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, het aanleggen van een luxe badkamer, moderne keuken of gewoon een grotere woonkamer met meer licht, Alfa Bouw kan het allemaal. Wij werken volgens een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen op: 030-6771478.

Alfa Totaalbouw, uw aannemer in Utrecht!

Alfa Totaalbouw bestaat al sinds 1991. In de jaren is ons familie bouwbedrijf gegroeid tot een bouwonderneming die alle bouwwerkzaamheden uitvoert.