Kozijnen

Alfa Totaalbouw is de specialist van de regio omtrent kozijnen. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van diverse soorten kozijnen zoals; kunststof kozijnen en houten kozijnen, alsmede het plaatsen van het raamwerk.

Wij leveren werk op maat, enkel van de hoogste kwaliteit en hebben ook het VKG-Keur certificaat ontvangen. U bent dus verzekerd van een uitstekende kwaliteit.or de betere isolatie die kunststof kozijnen u biedt.

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe?

Mocht u merken dat het in uw woning begint te tochten? Wellicht is het verstandig om uw kozijnen te vervangen. Wij informaeren u graag over de mogelijkheden en u zult merken dat het wooncomfort toe neemt en dat de kosten afnemen.

In de loop der jaren heeft de techniek op het gebied van kozijnen en raamwerk niet stil gestaan. De huidige ramen zijn beter geisoleerd en laten minder warmte naar buiten en minder kou naar binnen. U kunt hiermee aanzienelijk besparen op uw energie rekening.

Persoonlijk advies op maat over kozijnen

Wij geven uw graag advies over de vervanging van uw kozijnen. Voor meer informatie kunt u het onderstaande formulier invullen.

Neem contact op

Plaatsen van kozijnen

Kozijnen specialisten!

Een goed kozijn is een kozijn met garantie! 

Elk Kozijn van elk materiaal heeft zijn eigen methode hoe er mee om gegaan moet worden. Aannemer Utrecht heeft een team aan specialisten die niet alleen elk kozijn op maat voor u kunnen maken. Maar ook bedreven zijn met kozijnen van verschillende materialen.
Wij specialiseren ons voornamelijk op: 

- Kunststof kozijnen
- Aluminium kozijnen
- Houten kozijnen 

Hier vallen natuurlijk ook deurposten onder. Een stevige en goede deurpost kan voorkomen dat uw deur klemmen en heeft een inbraak werende functie. Laat u door ons informeren over de veiligheid van uw kozijen en deuren. 

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen? 

Wilt u weten wat nieuwe kozijnen kosten?

Wij maken voor u een gratis berekening! Omdat kozijnen andere maten kunnen hebben of verschillende soorten glas kan bevatten. Is de prijs afhankelijk van enkele factoren.
Neem dus gerust contact met ons op dan zullen wij u verbazen met onze prijzen.

 030-677 1478

gr. Kobus!