Aannemer in Vleuten

Alfa Totaalbouw

Van de fundering tot het dak, Alfa Totaalbouw is de aannemer in Vleuten die u zoekt. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten.

U kunt hierbij denken aan: Dakwerk en zinken goten

  • Metselwerk
  • Installeren sanitair
  • Loodgieterswerk
  • Stucwerk
  • Timmerwerk en kozijnen
  • Plaatsen van tegels
  • Aanleggen van elektra
  • Installeren van keuken apparatuur

Zoals onze bedrijfsnaam, Alfa Totaalbouw al zegt, wij leveren totaalbouw in en om uw woning of bedrijfspand. Voor grote of kleine klussen kunt u bij ons terecht. Ons team met experts staat voor u klaar om uw ideeën te vertalen naar een prachtige verbouwing.

Voor de grote klus in Vleuten

U wilt graag meer ruimte creëren in uw woning of bedrijfspand, maar daar komt een hoop bij kijken. Alfa Totaalbouw heeft alle kennis in huis omtrent wat u nodig heeft. Denk hierbij aan;materialen, vergunningen en experts in hun vakgebied. Wij ontzorgen u volledig tijdens de verbouwing en als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunnen wij die wellicht nog toepassen.

Alfa Totaalbouw - Uitbouw in Houten?
Alfa Totaalbouw - Ook voor uw klus in Houten

Keurmerk voor kwaliteit en duurzaamheid

Wij voldoen aan alle strenge eisen die zij stellen aan hun leden. Ook hebben wij een SKG KOMO keurmerk ontvangen. Dit laat nog meer zien hoe belangrijk de kwaliteit van onze producten en diensten is.

Aanbouwen aan uw woning in Vleuten

Als u uw woning of bedrijfspand wilt vernieuwen maar nog niet weet waar u wilt beginnen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u adviseren hoe u een renovatie het beste aan kunt pakken. Wij hebben professionals in elk vakgebied in huis en kunnen daarom elke situatie goed inschatten en het kluswerk uitvoeren. U kunt ons bereiken op: 030-6771478.

Alfa Totaalbouw - Ook voor uw kleine klus

Alfa Totaalbouw, uw aannemer in Utrecht!

Alfa Totaalbouw bestaat al meer dan 30 jaar. In de jaren is ons familie bouwbedrijf gegroeid tot een bouwonderneming die alle bouwwerkzaamheden uitvoert.

Alfa Totaalbouw

Tennesseedreef 13d
3565 CK Utrecht

 

E-mail: info@alfatotaalbouw.nl
Telefoon: 030 677 1478